Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 15/11/2018

Κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα ειδικών εκπαιδεύσεων για τους Δόκιμους Ανθυποπυραγούς και τους 3ετείς Δόκιμους Πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τους νέους Κανονισμούς Σπουδών των δυο Σχολών, οι Δόκιμοι εκτός από τα μαθήματα των σχολών τους, παρακολουθούν και πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής Επιμόρφωσης-Μετεκπαίδευσης.

[custom:google-ads]

Η Πυροσβεστική Ακαδημία μέσα στο 2018 σχεδίασε, μέσω Φακέλων Σχεδιασμού, νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για την παροχή αναγκαίων δεξιοτήτων, αρχικά στους Δόκιμους και στη συνέχεια στο σύνολο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Έτσι οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί παρακολουθούν στο 2ο έτος το πρόγραμμα «Επικοινωνία - Πυροσβεστική Ορολογία στη Γαλλική Γλώσσα Ι», στο 3ο έτος «Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής - Βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Τραύματος» και στο 4ο έτος «Οργάνωση Παρουσιάσεων» & «Σχολείο Πυρασφάλειας Αεροδρομίων».

Όλοι οι Δόκιμοι Πυροσβέστες της 81ης Εκπαιδευτικής Σειράς, που εκτελούν το εξάμηνο πρακτικής άσκησης στην Αττική, παρακολουθούν τα προγράμματα «Εκπαίδευση σε Τεχνικές Διάσωσης σε Αστικό & Περιαστικό Περιβάλλον», «Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής- Βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Τραύματος», «Μέθοδοι & Τεχνικές Ανακριτικής Επιστήμης» και «Σχολείο Πυρασφάλειας Αεροδρομίων».

Οι ειδικές εκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν για τους Δόκιμους Ανθυποπυραγούς και στο εαρινό εξάμηνο, ενώ αντίστοιχα προγράμματα θα εκτελούνται και στη Σχολή Πυροσβεστών- Παράρτημα Πτολεμαΐδας για τους υπόλοιπους Δόκιμους Πυροσβέστες.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis