Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
18:44 | 28/09/2022

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, κατέληξε δεσποζόμενο σκυλί, καθώς ο ιδιοκτήτης του έπρεπε να μετακινηθεί για ιατρική φροντίδα στην πρωτεύουσα.

Από τα απίστευτα συμβάντα που σχεδόν καθημερινά εκθέτουν τη δομή του κοινωνικού κράτους και τις λειτουργίες του.

Διαβάστε επίσης

Ένα μικρόσωμο σκυλάκι έμεινε απροστάτευτο όταν ο ιδιοκτήτης του, από περιοχή του Δήμου Μακρακώμης, έπρεπε να νοσηλευτεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, σε νοσηλευτικό κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του, το υπεραγαπά και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνο, όμως το Νοσοκομείο που τον φιλοξενεί προσωρινά, δεν μπορούσε να δεχτεί σκυλιά και έτσι το συμπαθέστατο τετράποδο έμεινε στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του!

Μάταια οι αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας έψαξαν κάποιον που θα αναλάμβανε την ευθύνη της προσωρινής φύλαξής του, καθώς δεν υπάρχει κανένας συγγενής, ούτε και κάποια υπηρεσία να το αναλάβει. Έτσι προς το παρόν το συμπαθέστατο - και πολύ καλής ράτσας - τετράποδο παραμένει στο… κρατητήριο.

Φυσικά οι άνθρωποι του Τμήματος το περιβάλλουν και το φροντίζουν με αγάπη από την πρώτη στιγμή, αλλά είναι αδιανόητο να μην υπάρχει η πρόβλεψη και τα άμεσα αντανακλαστικά των δημόσιων υπηρεσιών για την προστασία ζώων σε ανάλογες έκτακτες περιπτώσεις.

Εικόνα
σκυλοσ

Πηγή:  lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis