Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 31/10/2015

Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπος τροχονόμος στην Κίνα, όταν διαπίστωσε ότι σε σταματημένο αμάξι μπροστά στα μάτια του, η συνοδηγός έκοβε τον λαιμό της οδηγού.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λουογιάνγκ, της κεντρικής Κίνας, στις 28 Οκτωβρίου. Η αστυνομία πήρε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει σε κώμα. Η δράστης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου με τα φώτα έκτακτης ανάγκης να αναβοσβήνουν και την κόρνα να χτυπάει.

Ετσι τράβηξε την προσοχή της τροχαίας και ένας τροχονόμος πλησίασε για να διερευνήσει. Ωστόσο όταν πλησίασε το αυτοκίνητο από πίσω και άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα.

Μια γυναίκα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της γυναίκας οδηγού μπροστά της και την μαχαίρωνε. Η οδηγός ούρλιαζε και έτρεχε αίμα από τον λαιμό της.

Στο πλάνα βίντεο που ελήφθησαν από την κάμερα του αστυνομικού, ο δράστης ακούγεται να λέει επανειλημμένα: «Σου είπα να οδηγήσεις. Σκοπεύεις να οδηγήσεις;» ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να την μαχαιρώνει και δεν φαίνεται να πτοείται από το γεγονός ότι ένας αστυνομικός βρισκόταν μπροστά της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την γυναίκα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο νοσοκομείο. Το θύμα, πιστεύεται ότι είναι περίπου 40 ετών και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Η ταυτότητά της δεν έχει αποκαλυφθεί και η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να εντοπίσει την οικογένειά της.

Η δράστης πιστεύεται ότι είναι πολύ νεότερη και βρίσκεται σήμερα υπό κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου αρνείται να πει οτιδήποτε.


http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis