Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 10/06/2017

Την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς Βοιωτίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας διοργάνωσε φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Δ.Α.Βοιωτίας και Δ.Α.Φωκίδας, προς τιμήν του συναδέλφου Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του ηρωικού μας συναδέλφου ενώ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, Ευβοίας και Φθιώτιδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Αστυν. Δ/ντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας κ. Τσάτσης Μιχαήλ, πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας.

Η στιγμή της απόδοσης της φανέλας της ομάδος της Δ.Α.Βοιωτίας με το όνομα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο γιο του Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους και το παρατεταμένο χειροκρότημα, ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν Ήρωα που έδωσε τη ζωή του για τους συναδέλφους του.

Πάντα είναι λίγοι αυτοί που η καρδιά τους κρατάει πολύ καιρό το θάρρος της και την τόλμη της, ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος ήταν ένας από αυτούς. Χρέος μας να μην τον ξεχάσουμε ποτέ..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                                  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ   Ζαχαρίας                              ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης                                       

Φωτογραφία του Ζάχος Καρακώστας.

Φωτογραφία του Ζάχος Καρακώστας.

Φωτογραφία του Ζάχος Καρακώστας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis