Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 07/12/2021

Υπό περιορισμό σε ξενοδοχείο στην Αδριανούπολη παραμένουν ο 41χρονος αστυνομικός του Α.Τ. Φερών και η φίλη του, που συνελήφθησαν από άνδρες της τουρκικής στρατοχωρυφυλακής και κατηγορούνται ότι βρέθηκαν παρανόμως σε στρατιωτική περιοχή.

Το ζευγάρι, που βρέθηκε στη γειτονική χώρα για τουριστικούς λόγους και κατέληξε με… χειροπέδες, έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικό όρο που θα διαρκέσει όσο και η ανάλυση των δεδομένων από τα κινητά τους τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στον Τούρκο εισαγγελέα της Αδριανούπολης, φέρεται να υποστήριξε ότι πέρασε τα σύνορα για βόλτα αναψυχής και ψώνια.

«Ο σκοπός της επίσκεψής μου στην Αδριανούπολη ήταν να την επισκεφτώ και να κάνω ψώνια με την κοπέλα μου», ανέφερε –σύμφωνα με πληροφορίες- ο 41χρονος αστυνομικός και εξήγησε ότι εάν μπήκαν σε στρατιωτική περιοχή αυτό οφείλεται σε υπόδειξη του GPS που τους καθοδηγούσε κατά τη διαδρομή τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι άνδρες της στρατοχωρυφυλακής εμφανίστηκαν μπροστά στο ζευγάρι με προτεταμένα όπλα, τους ακινητοποίησαν, τους υπέδειξαν την κόκκινη πινακίδα ότι «απαγορεύεται η πρόσβαση – στρατιωτική περιοχή» και τους έθεσαν υπό κράτηση. Τη νομική εκπροσώπηση του ζευγαριού έχει αναλάβει Τούρκος δικηγόρος, ο οποίος εμφανίζεται σίγουρος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis