Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:51 | 19/11/2019

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΚΟΙΝ: ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

            ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κύριε Επιτελάρχα,

Μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, στις Σχολές  εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών Διδυμοτείχου και Κομοτηνής, διαπιστώσαμε την ανάγκη επίλυσης προβλημάτων ουσιαστικών και αναγκαίων για την  αναβάθμιση των συνθηκών σε σχέση  με την φοίτησή τους, την πρακτική τους εκπαίδευση και την πρώιμη υπηρεσιακή τους δραστηριότητα .

Συγκεκριμένα :

 Επειδή, μέχρι την οριστική τοποθέτηση τους, ο τόπος διαμονής στην Αττική επηρεάζεται από πολλούς εξωγενείς παράγοντες (Συγγενικές σχέσεις, φιλικές σχέσεις, εύρεση μόνιμης διαμονής), επιθυμούμε να δοθεί η τελευταία δυνατότητα, να τροποποιήσουν προηγούμενη δήλωση τους εντός των σχολών και να καταθέσουν οριστικά τον νέο τόπο διαμονής τους στην Αττική.

-  Επειδή, μας μεταφέρθηκε, αλλά επιπροσθέτως γνωρίζουμε όλοι, ότι η εύρεση μόνιμης κατοικίας είναι δυσχερής, ζητούμε να παρασχεθεί η δυνατότητα παραμονής των νέων Ειδικών Φρουρών , στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, των Παιδικών Εξοχών του Αγίου Ανδρέα  και στις  εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας και  μετά την τοποθέτηση τους στις υπηρεσίες τους, με το αναλογούν τίμημα.

-  Κατά την διάρκεια της πρακτικής Εκπαίδευσης, δέον είναι να εξασφαλιστεί η μετακίνηση από και προς τις υπηρεσίες τους.

-  Κατανοώντας ότι οι πρώτοι μήνες των νέων Ειδικών Φρουρών θα απαιτήσουν αυξημένα έξοδα εγκατάστασης και διαμονής, γνωρίζουμε από το παρελθόν ότι οι πρώτες μισθοδοσίες δεν θα αποδίδουν σταθερά ποσά αμοιβής. Ζητούμε λοιπόν

στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας να καταρτιστεί ένα εξαμηνιαίο ή ακόμη και ετήσιο γενικό σημείωμα αμοιβών καθ΄έκαστο μήνα.  

Παρακαλούμε όπως κατανοήσετε και διευθετήσετε τα παραπάνω κυρίως πρακτικά ζητήματα, θέτοντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α   στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis