Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 15/10/2015

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε άνδρο παρανομίας είχε μετατραπεί ένα υπόγειο πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό, όπως διαπιστώθηκε μετά από έφοδο της ΔΙΑΣ Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν άνδρες της ομάδας Νικαίας εντόπισαν δύο αλλοδαπούς, πακιστανικής υπηκοότητας, να βγαίνουν από το υπόγειο, κρατώντας ένα μεγάλο σάκ βουαγιάζ. Δεδομένου ότι κοντά στην περιοχή υπήρχε λαϊκή αγορά αποφάσισαν να τους ελέγξουν, διαπιστώνοντας ότι εντός της τσάντας υπήρχε μεγάλος αριθμός αφορολόγητων πακέτων τσιγάρων.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς περιμένοντας τον εισαγγελέα ώστε να προβούν σε κατ' οίκον έρευνα, παρατήρησαν έναν άνδρα, υπήκοο Αρμενίας, να εισέρχεται σε παρακείμενο δωμάτιο του υπογείου της πολυκατοικίας.

Προβληματισμένοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του δωματίου προκειμένου να μιλήσουν με τον άνδρα. Οι προσπάθειες τους, όμως, έπεσαν στο κενό. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το άτομο αυτό αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα.

Την ίδια ώρα άρχισε να αναδύεται από το δωμάτιο μια έντονη μυρωδιά που παρέπεμπε σε κάνναβη. Όταν τελικά οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο έμειναν άφωνοι, καθώς ο Αρμένιος είχε μετατρέψει τον χώρο σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας «χόρτου».



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν:

 

  • 67 δενδρύλια κάνναβης διαφόρων μεγεθών
  • πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες αλουμινίου, συνολικού μικτού βάρους 265 γραμ., περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
  • μια πλαστική σακούλα, μικτού βάρους 295 γραμ., περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
  • μια πλαστική σακούλα, βάρους 180 γραμ., περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και
  • φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους τουλάχιστον ενός κιλού.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis