Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:53 | 02/10/2022

 «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι απροσπέλαστα». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

«Το βλέπω κάθε φορά που πάω στον Έβρο, εκεί βλέπω τους ακρίτες μας απολύτως ενωμένους και αποφασισμένους. Δεν θα πετύχει τίποτα όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία. Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα»,σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Για τον φράχτη του  Έβρου επισήμανε  ότι θα φτιαχτούν άλλα 140 χλμ και όταν το έργο ολοκληρωθεί κανείς δεν θα μπορεί να περάσει παρανόμως.

«Ούτε που θα δοκιμάσει κάποιος να πλησιάσει, είναι απροσπέλαστος» τόνισε και πρόσθεσε πως «όταν το δοκίμασαν τον Μάρτιο του 2020 έσπασαν τα μούτρα τους».

Αναφερόμενος στην Ευρώπη δήλωσε ότι «οφείλει να στηρίζει την πατρίδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την φύλαξη των συνόρων που είναι και ευρωπαϊκά».

Μιλώντας για την ετοιμότητα της χώρας είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει ο Ερντογάν, ό,τι κι αν συμβεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ο ‘Ελληνας δεν πρέπει να φοβάται».

Συμπλήρωσε πως ο Ερντογάν έχει τρομοκρατηθεί από την αναβάθμιση της Ελλάδας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η κυβέρνηση βάζει τέλος σε κάθε ανομία που υπάρχει σε φοιτητικούς χώρους. Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα να το αντιμετωπίσει, γνωρίζανε ότι υπάρχει συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη από το 2018 και δεν έκαναν τίποτα.

Ανήγγειλε ότι θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας πέριξ των πανεπιστημιακών χώρων από την πανεπιστημιακή αστυνομία συνοδεία και άλλων δυνάμων.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ακόμη ότι αυτή την εβδομάδα  προστίθενται στην δύναμη της ΕΛ.ΑΣ 708 νέοι αστυνομικοί καθώς ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους. Τοποθετούνται στα Αστυνομικά Τμήματα και τις Υπηρεσίες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής που συγκεντρώνεται σήμερα μεγάλο ποσοστό εγκληματικότητας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis