Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:23 | 05/04/2015

Ξεχάστε τους βλοσυρούς, προσηλωμένους στον στόχο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αγέλαστους και σοβαρούς πολεμιστές τύπου Ράμπο, που ξέρετε. Και υποδεχτείτε τον Αμπού Αζράελ, τον φοβερό και τρομερό σιίτη στρατιώτη που σπέρνει τον πανικό στο πεδίο της μάχης και φέρει το παρατσούκλι "Ιρακινός Ράμπο".

Ο 37χρονος Ιρακινός αντιμετωπίζεται από τους συμπατριώτες του ως ίνδαλμα και όπου πηγαίνει γίνεται ατραξιόν, με πολίτες να συνωστίζονται για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Αυτός όχι μόνο δεν τους χαλάει χατήρι αλλά φροντίζει να δώσει και τον καλύτερο του εαυτό, χαμογελώντας και παίρνοντας την κατάλληλη πόζα, επιδεικνύοντας, πολλές φορές, τον πολεμικό εξοπλισμό του.

Σαν πραγματικός σούπερ σταρ, διατηρεί σελίδα στο facebook με πάνω από 300.000 likes ενώ τα βίντεο που αναρτά στο You Tube μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες και μερικές φορές εκατομμύρια views.

 

 

 

Πρόσφατα μάλιστα ο Αμπού Αζράελ έδωσε και συνέντευξη, λέγοντας: "Όταν οι Ιρακινοί δέχτηκαν επίθεση, αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου και να γίνω πολεμιστής για να τους υπερασπιστώ". Περιέγραψε τον εαυτό του ως ένα "απλό άνδρα που θέλει να παλέψει το κακό του Ισλαμικού Κράτους".

Γενικότερα πάντως η ζωή του αποτελεί μυστήριο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι είναι, κατά τα άλλα, ένας "χαλαρός πατέρας" για τις τέσσερις κόρες και τον ένα γιο του.

Πηγή: Los Angeles Times

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis