Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 06/01/2022

Σε αναζήτηση ενός άνδρα, που φορώντας μάσκα επιτέθηκε και άρπαξε τη τσάντα μιας γυναίκας, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05-01-2022) έξω από πολυκατάστημα.

Ο δράστης στην έκκληση της γυναίκας να της αφήσει τουλάχιστον το κινητό της που είχε ανάγκη, ανταποκρίθηκε θετικά. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε και πλέον αναζητείται από τους αστυνομικούς, που πήραν κατάθεση από τη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του και μάσκα έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα χαρακτηριστικό του, επιτέθηκε λίγο πριν τις 19.00, σε δύο γυναίκες που έβγαιναν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στη Ρόδο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην rodiaki.gr, η μία από τις δύο γυναίκες, ο δράστης κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αιφνιδιάσει τις δύο γυναίκες, περιμένοντάς στο σκοτάδι κρυμμένος.

Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε τη μία γυναίκα, την άρπαξε με βίαιο τρόπο τη τσάντα και άρχισε να τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κοντά να τις βοηθήσει. Έτσι, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας σχίζοντας το λουρί. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 περίπου ευρώ καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα. Ο μασκοφόρος φάνηκε πάντως… γενναιόδωρος, αφού λίγο πριν αρχίσει να τρέχει, η γυναίκα του φώναξε να επιστρέψει το κινητό της το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη όπως κι έγινε. Ο δράστης το έβγαλε από τη τσάντα και το πέταξε στο έδαφος, πιθανόν φοβούμενος και να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis