Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 23/11/2015
Χθες δύο διμοιρίες .Υ.Α.Τ. μετακινήθηκαν στην Κομοτηνή για να λάβουν μέτρα για την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΕΚ.
 
Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι εργαστήκαμε 12 και πλέον συνεχόμενες ώρες.
 
Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι οι διμοιρίες θα έπρεπε να μετακινηθούν από την προηγούμενη μέρα να εργαστούν χθες και να επιστρέψουν σήμερα.Δεν θα σταθώ στην ανύπαρκτη διοικητική μέριμνα της τοπικής Διεύθυνσης(ούτε ένα μπουκαλάκι νερό).Όλα αυτά τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές,έχουμε προσφύγει στην δικαιοσύνη  και οι παραλείψεις και καταστρατηγήσεις από τους αρμοδίους συνεχίζονται, αφού ουδέποτε έχουν ζητηθεί ευθύνες από κανέναν.
 
Αυτό όμως που προκάλεσε την αγανάκτηση όλων των συναδέλφων, είναι όλα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
 
Σημειωτέον,δεν υπήρχε καμία οργανωμένη μετακίνηση  φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν προσήλθε κανένα λεωφορείο με οργανωμένους οπαδούς και η είσοδος των μεμονωμένων φιλάθλων γίνονταν ομαλά αφού οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν οικογένειες με παιδιά.
Κάποια στιγμή μας ζητήθηκε να παραταχθούμε γιατί προσέγγιζε στο γήπεδο μία ομάδα περίπου 150-200 οργανωμένων οπαδών από τον τοπικό σύνδεσμο των φιλοξενουμένων.Αυτό που αντιληφθήκαμε όλοι όσοι βρισκόμασταν στο σημείο ήταν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν διέθεταν εισιτήρια και  αποφασίστηκε να μπαίνουν λίγοι λίγοι ώστε να μην δημιουργηθεί ένταση.
 
Μάλλον, κάναμε  600 χιλιόμετρα πήγαινε έλα για να κάνουμε τους "τροχονόμους τζαμπατζήδων"!
 
Είναι αδιανόητο να στερούμε από τους Έλληνες πολίτες την ασφάλεια εκατοντάδων Αστυνομικών και να προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε το προϊόν ιδιωτικών επιχειρήσεων για το οποίο οι ίδιες είναι οι καθ'ύλην αρμόδιες.
 
Φαίνεται ότι τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν την προηγούμενη μέρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός συναδέλφου μας κάποιους δεν τους επηρέασαν καθόλου.
 
Βέβαια αν συνέβαινε το οτιδήποτε πάλι θα έτρεχαν οι διμοιρίες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, γονείς και παιδιά θα έτρεχαν να σωθούν από την μανία των χούλιγκαν, θα τραυματίζονταν και 2-3 συνάδελφοι(μικρό το κακό) και οι πραγματικά υπεύθυνοι δεν θα έδιναν λόγο σε κανέναν και θα σχεδίαζαν κανονικά τα επόμενα "επιτυχημένα μέτρα"!
 
Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες των θέσεων τους και να πάρουν γενναίες αποφάσεις για το καλό όλων.Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά και κάποιοι να αρνούνται πεισματικά να αλλάξουν τρόπο σκέψης και δράσης.Ήδη έχουμε θρηνήσει αρκετούς πολίτες εξαιτίας της οπαδικής βίας και χιλιάδες συνάδελφοί μας και πολίτες έχουν γεμίσει τα κρεβάτια των νοσοκομείων εξαιτίας αυτής.
 
Φτάνει πια!Πρέπει να ψηφιστούν νόμοι και να εφαρμοστούν άμεσα!Δεν χωράει άλλη αναμονή, δεν χωράει άλλη καθυστέρηση,δεν χωράνε μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
 
Υ.Γ.1 Μου 1προκαλεί εντύπωση η ευκολία με την οποία ζητάν πληθώρα δυνάμεων οι Διευθυντές των όμορων νομών και η ευκολία με την οποία εγκρίνονται, όταν η Γ.Α.Δ.Θ. τους τελευταίους μήνες ακόμα και στα μεγάλα μέτρα δεν ζητάει την παραμικρή ενίσχυση σεβόμενη την καταπόνηση την οποία δέχεται το προσωπικό από τέτοιες μετακινήσεις αλλά και την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται η χώρα!
 
Υ.Γ.2 Είναι απορίας άξιο, πως βρίσκονται χρήματα να μετακινηθούν οι διμοιρίες και εκατοντάδες συνάδελφοι για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (τα έξοδα του οποίου θα έπρεπε κανονικά να επωμίζεται η εκάστοτε ανώνυμη εταιρεία και όχι το Ελληνικό Δημόσιο) αλλά δεν βρίσκονται χρήματα για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα πενθήμερα και νυχτερινά του προσωπικού.
 
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
 
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis