Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:59 | 23/07/2022

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, του Προϊστάμενου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης, Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Σταμούλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, τελέστηκε χθες Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, επιμνημόσυνη δέηση στον Καρέα, στη μνήμη των πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου Δημητρίου και Μαυραειδή Θεμιστοκλή, του Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρου, καθώς και του Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου Δημητρίου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, κατά την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, στο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, στις 22 Ιουλίου 1998.

Το τρισάγιο τελέσθηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Παναγιωτόπουλο εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, συνεπικουρούμενο από τον Πατήρ Χαράλαμπο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού  της Αγίας Μαύρας, στον τόπο όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Την επιμνημόσυνη δέηση τίμησαν με την παρουσία τους, οι οικογένειες και συγγενείς των πεσόντων, οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χάρης Θεοχάρης και κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης,  ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Δήμητρα Νάνου, εκπρόσωποι όλων των Δήμων γύρω από τον Υμηττό, καθώς επίσης και σύσσωμες οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Υμηττού, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων του Π.Σ. και των ενώσεων αποστράτων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και πλήθος συναδέλφων.

 

Φωτογραφία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis