Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 03/08/2021

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στις συλλήψεις τριών (3) συνολικά ατόμων, που ενέχονται σε δύο (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

1η περίπτωση:

Μεσημβρινές ώρες χθες (02-08-2021) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), πλην όμως ο οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Μετά από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 22χρονος αλλοδαπός οδηγός του, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου βρέθηκαν 2 αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

2η περίπτωση:

Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κερδυλλίων-Ασπροβάλτας δύο αλλοδαπούς ηλικίας 35 και 42 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα με οδηγό τον 42χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος συνελήφθη παρά την προσπάθεια του να διαφύγει πεζός και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis