Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:58 | 01/02/2022

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι τρεις Ρομά που συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/1) στο Παγκράτι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, μετά και από επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο σημείο σε βάρος των αστυνομικών.

Οι δύο εκ των τριών, 46 και 27 ετών, κατηγορούνται επίσης και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο τρίτος ένας 18χρονος, ήταν ο άνθρωπος που πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στο πρόσωπο αστυνομικού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν οι δύο πρώτοι συλληφθέντες είχαν σοβαρό επεισόδιο με έναν άλλον Ρομά έξω από το σπίτι τους.

Ο τελευταίος στη συνέχεια πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον χτύπησαν και του προκάλεσαν φθορές στο αμάξι, ενώ υποστήριξε ότι είχε πάει στο σημείο για να αγοράσει ναρκωτικά από τον 46χρονο.

Θέλοντας να ελέγξουν την καταγγελία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρουσία δικαστικού λειτουργού, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 46χρονου και τότε ξεκίνησε το επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο συγκεντρώθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να ελέγξει το πλήθος και μετά την εύρεση ναρκωτικών ουσιών, συνέλαβε τους δύο. Ακολούθως συνελήφθη και ο 18χρονος που πρωτοστάτησε στα επεισόδια σε βάρος των αστυνομικών, πετώντας μάλιστα και ένα μπουκάλι νερό που βρήκε στο πρόσωπο και τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.

Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την παράνομη δραστηριότητα ορισμένων Ρομά, ζητώντας από την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να πράξουν τα αυτονόητα. 

Πηγή: lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis