Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:23 | 10/04/2015

Ξεκίνησε η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού στη Νέα Υόρκη, με κατηγορούμενο έναν 37χρονο τραπεζίτη της Goldman Sachs ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μία 20χρονη Ιρλανδή τουρίστρια στην εξοχική κατοικία του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Τζέισον Λι βίασε την νεαρή γυναίκα γιατί «ήθελε οπωσδήποτε να κάνει σεξ την ημέρα των γενεθλίων του». Ο Λι γνώρισε την τουρίστρια σε μπαρ κοντά στο εξοχικό του σπίτι στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2013 και την προσκάλεσε να παραβρεθεί στο πάρτι που διοργάνωνε για τα γενέθλιά του μαζί με την σύζυγο και τους φίλους του.

Η τουρίστρια δήλωσε πως εμφανίστηκε στη γιορτή, αλλά λίγη ώρα αργότερα επισκέφθηκε το μπάνιο της κατοικίας, στο οποίο την ακολούθησε ο Λι και την βίασε αφού πρώτα της έκλεισε το στόμα. Μετά την κακοποίηση η γυναίκα βγήκε από το μπάνιο και ειδοποίησε τον αδελφό της, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δύο ώρες αργότερα εντόπισαν τον δράστη να κρύβεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, ενώ από το κινητό του τηλέφωνο αποκαλύφθηκε ότι είχε καλέσει πολλές φορές σε υπηρεσία ταξί. Όπως τόνισε η συνήγορος της νεαρής, ο 37χρονος, ο οποίος μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης απολύθηκε από την τράπεζα, «θα έκανε τα πάντα για να καταφέρει να κάνει σεξ εκείνο το βράδυ».

Ο συνήγορος του Λι από την άλλη, υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για βιασμό αλλά για συναινετική σεξουαλική επαφή, που ενδεχομένως η γυναίκα να μετάνιωσε. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η γυναίκα με μία φίλη της κολύμπησαν στην πισίνα του σπιτιού του Λι με τα εσώρουχα και στη συνέχεια τους ακολούθησε γυμνός ο πελάτης του.

koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis