Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 23/12/2021

Τη δολοφονία της επί 52 χρόνια συζύγου του ομολόγησε ένας 74χρονος Βρετανός που έμενε επί χρόνια στην Κύπρο υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς ότι προχώρησε στην πράξη αυτή όταν έμαθε ότι η 75χρονη διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Ο Ντέιβιντ Χάντερ σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του Τζάνις στο σπίτι τους σε χωριό κοντά στην Πάφο κλείνοντάς της τη μύτη και το στόμα προκειμένου να μην μπορεί να ανασάνει. Σύμφωνα με την Cyprus Mail o 74χρονος στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά τελικά συνελήφθη στο νοσοκομείο της Πάφου.

Ο Χάντερ υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να μην υποφέρει από τον καρκίνο και να πεθάνει ήσυχα.

photo

Η αστυνομία της Κύπρου ενημερώθηκε για τη δολοφονία από την Ιντερπόλ το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου αφού ο Χάντερ φέρεται να έστειλε μήνυμα σε συγγενείς του στο οποίο τους εξηγούσε τι είχε κάνει.

Η εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδη, δήλωσε ότι αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν η δολοφονία της 75χρονης Τζάνις ήταν προμελετημένη.

Πριν τη μετακόμισή του στην Κύπρο ο Χάντερ εργαζόταν ως ανθρακωρύχος με πρώην συναδέλφους του να δηλώνουν στην Sun σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή. «Ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, πολύ ευγενικοί και σεμνοί άνθρωποι, η είδηση αυτή με έχει σοκάρει» δήλωσε χαρακτηριστικά πρώην συνάδελφος του δολοφόνου της 75χρονης.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis