Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 29/12/2021

Οικογενειακή τραγωδία στην επαρχία Λεμεσού – Ήταν κυνήγι με τον πατέρα του και τον πυροβόλησε κατά λάθος

Σε πλήρη εξέλιξη εξετάσεις από την Αστυνομία στην περιοχή του χωριού Σούνι της επαρχίας Λεμεσού, όπου εκτυλίχθηκε μία οικογενειακή τραγωδία. 45χρονος Ελληνοκύπριος άντρας έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία, μέσω του οποίου πρόσωπο ενημέρωνε ότι νεαρός από λάθος πυροβόλησε τον πατέρα του, έθεσε σε κινητοποίηση τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σκηνή, φαίνεται ότι πατέρας και γιος βρίσκονταν στην περιοχή για κυνήγι σε απόμερη περιοχή του χωριού Σούνι, όταν εκτιλύχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή προκύπτει ότι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα, καθώς ο γιος -που είναι και ο ίδιος θύμα της τραγωδίας- ήταν άπειρος κυνηγός.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να προκύπτει ότι ο πυροβολισμός ρίφθηκε από τον γιο -που είναι ανήλικος 17 ετών- κατά λάθος και έπληξε τον πατέρα στο κεφάλι που έπεσε νεκρός.

Διερευνούν κυνηγετικό ατύχημα

«Σήμερα το πρωί κατά η ώρα 10 Ελληνοκύπριος 45χρονος ενώ βρισκόταν για κυνηγετική εξόρμηση με τον ανήλικο γιο του στην περιοχή Σούνι-Ζανατζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο ανήλικος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο» είπε μιλώντας από τη σκηνή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου.

«Η Αστυνομία ενημερώθηκε από κυνηγούς που βρίσκονταν στο απέναντι βουνό καθώς και από τον ανήλικο. Στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και οι εξετάσεις συνεχίζονται αν και όλα δείχνουν ότι ο πυροβολισμός ήταν τυχαίος από τον ανήλικο» είπε ο κύριος Βασιλείου.

Η Αστυνομία διερευνά κυνηγετικό ατύχημα.

cyprustimes.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis