Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 01/10/2022

Σοκαρισμένη είναι η Καβάλα από το διπλό έγκλημα στη Λεκάνη όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 30χρονη πρώην σύντροφό του και το ενός έτους μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα δύο θύματα έφεραν τραύμα από το όπλο στην πλάτη τους, ενώ ο θύτης έβαλε τέλος στη ζωή του πυροβολώντας στον λαιμό του.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν στο σπίτι του δράστη ένα σημείωμα το οποίο έγραφε «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού μίλησε στο σταθμό το πρωί του Σαββάτου για την τραγωδία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο ίδιος, που διατηρεί καφενείο στο χωριό, είπε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα μωρό λίγων μηνών, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια μωρού και ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, σύμφωνα με τον φίλο του εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος.

Ακόμη, φέρεται να αφού έκανε το διπλό έγκλημα, σε ένα μαντρί, τηλεφώνησε δε έναν ξάδερφό του και τον ενημέρωσε για την πράξη του και πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Έπαιρνε το παιδί και το πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο, μιλούσε το ζευγάρι όταν βρίσκονταν στον δρόμο, αλλά αν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, δεν το ξέρουμε…», συνέχισε ο κ. Καλογερίδης.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες πως η γυναίκα σκόπευε να φύγει στην Γερμανία με το παιδί, ο κ. Καλογερίδης είπε πως η άτυχη μητέρα «δεν θα έφευγε στην Γερμανία, θα πήγαινε να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά και άλλα θέματα και θα γύριζε. Είχε πάει στο σπίτι του παππού της, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι του αυτόχειρα, στο οποίο ζούσαν μαζί».

«Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, την απειλούσε»

Μια γειτόνισσα που είχε επαφές με την άτυχη μητέρα δήλωσε σε δημοσιογράφους:

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα Άννα μην πας και εκείνη μου απάντησε πως "δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω". Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου», περιγράφει.

Το μαντρί ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι που διέμενε η κοπέλα με το μωρό της. «Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας άξεστος, αγροίκος », λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι η άτυχη είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς την απειλούσε, ωστόσο της είπαν να περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis