Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 11/12/2018

Πυρετώδεις διεργασίες λαμβάνουν χώρα στη λεωφόρο Κατεχάκη, όπως μαθαίνουμε, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της στέρησης αναδρομικών από περίπου 6.000 αστυνομικούς.

[custom:google-ads]

Όπως μαθαίνουμε, χθες για περισσότερες από πέντε ώρες οι οικονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. εκπονούσαν ενημερωτικό σημείωμα για τα «πως» και τα «γιατί» της υπόθεσης.

Το ενημερωτικό αυτό εξηγεί το πως φτάσαμε στο να μην καταβληθούν τα ποσά, ποιες διατάξεις τέθηκαν σε ισχύ και με ποιο τρόπο εφαρμόστηκαν.

Αυτή την ώρα συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στον όροφο της υπουργού κ. Όλγας Γεροβασίλη και προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το ενημερωτικό, προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσουν τη δική τους πρόταση, υπό την καθοδήγηση και εργατολόγων, για τη λύση στο πρόβλημα.

Η πρόταση θα αναφέρει πως μπορεί να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε.

[custom:google-ads]

Ο Βασίλης Ντούμας, ο οποίος βρίσκεται στη λεωφόρο Κατεχάκη από το πρωί, ανέφερε σε συνεργάτες του στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών, ότι η «ομάδα εργασίας» του Σωματείου μπορεί να βρει τη νομική φόρμουλα για να καταβληθούν τα χρήματα.

Το επόμενο βήμα θα είναι να δοθεί το πράσινο φως από το υπουργείο Οικονομικών για την καταβολή των ποσών.

Πηγή:   katechaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:   Αποκλειστικές φωτογραφίες του Policenet.gr με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis