Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:35 | 13/04/2022

Στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού προχώρησαν την Τρίτη, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, με τη συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολὠν της Λιμενικής Αρχής Χανίων, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Σούδας, κατά τη διενέργεια ελέγχων από τα ανωτέρω στελέχη, εντοπίστηκε ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος παρέλαβε το δέμα, εντός του οποίου από τον έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν ενενήντα οκτώ (98) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφάλειας-γνησιότητας.

Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα εντός του Ε.Ι.Χ. οχήματος το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος, όπου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με αιχμηρή μύτη μήκους λάμας 10,5 εκατοστών, εντός θήκης.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω, όπου εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

-53 φυσίγγια διαμετρήματος 9x19 mm,

-38 φυσίγγια,

-6 μαχαίρια με μήκος λάμας 15 cm με αιχμηρή μύτη μαζί με έξι δερμάτινες θήκες,

-2 μαχαίρια με μήκος λάμας 13cm με αιχμηρή μύτη μαζί με δύο δερμάτινες θήκες,

-1 μαχαίρι με μήκος λάμας 12cm με αιχμηρή μύτη μαζί με μία δερμάτινη θήκη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες καπνικών προϊόντων, όπλων και πυρομαχικών.

Χανιά μαχαίρια τσιγάρα

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis