Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:05 | 08/04/2016

Μια άγρια φοιτητική αδελφότητα μετακομίζει στη διπλανή πόρτα των Μακ και Κέλι Ράντνερ, τη στιγμή που είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια συμφωνία πώλησης του σπιτιού τους.

Φυσικά, καλούν τον Τέντι Σάντερς (Ζακ Εφρον) και του αναθέτουν να αντιμετωπίσει τις αχαλίνωτες φοιτήτριες, αλλά αυτό ίσως να μην είναι αρκετό. Τότε είναι που αποφασίζουν να φωνάξουν μερικούς γονείς, προκειμένου να τιθασεύσουν τα παιδιά τους. Ένας απ' αυτούς τυγχάνει να είναι ο LL Cool J, που βρίσκει μερικά αντικείμενα που ανήκουν στην κόρη του, για τα οποία θα ήταν καλύτερα να μην γνωρίζει τίποτα.

Αυτά κι άλλα πολλά εξίσου γαργαλιστικά θα δείτε στο νέο, ακατάλληλο τρέιλερ για το «Neighbors 2: Sorority Rising», που δείχνει μεν αρκετά αστείο αλλά ίσως λίγο περισσότερο αλλόκοτο από το πρώτο φιλμ. Οπωσδήποτε η προσθήκη της φοιτητικής αδελφότητας φαίνεται να προσφέρει νέες δυνατότητες για πρόστυχο χιούμορ.

Προσφάτως έγινε γνωστό δε ότι η Λένα Ντάναμ, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO, «Girls», είχε γυρίσει μια γκεστ εμφάνιση στην ταινία, η οποία κόπηκε από την εκδοχή που θα προβληθεί στους κινηματογράφους. Και πάλι, όμως, θα υπάρχουν αρκετά αστεία περάσματα γνωστών ηθοποιών.

Για παράδειγμα κανείς δεν γνώριζε ότι ο LL Cool J εμφανίζεται στο φιλμ, μέχρι που κυκλοφόρησε αυτό το τρέιλερ, άρα είναι πολύ πιθανό ο σκηνοθέτης Νίκολας Στόλερ να μας επιφυλάσσει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.

Το «Neighbors 2: Sorority Rising» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες, στις 19 Μαΐου. Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από το «προκλητικό» περιεχόμενό του, παρακολουθώντας αυτό το ακατάλληλο τρέιλερ, εδώ:

 

 

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis