Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:14 | 05/06/2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, το πρώτο Σχολείο Εκπαιδευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) , με τη συμμετοχή συνολικά δέκα (10) αστυνομικών και συγκεκριμένα πέντε (5) της Ε.Κ.Α.Μ. Αττικής, τρεις (3) του Τ.Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης και δύο (2) του Τ.Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης.

Το σεμινάριο, το οποίο υλοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής το διάστημα από 9 Μαΐου έως 04 Ιουνίου 2022, είχε ως σκοπό να καταστήσει ικανά και πλήρως καταρτισμένα στελέχη της Ε.Κ.Α.Μ. και των Τμημάτων της, ώστε να μπορούν να εκπαιδεύουν το ένστολο προσωπικό τους, καθώς και άλλων αστυνομικών Υπηρεσιών στα βασικά αντικείμενα ειδικών επιχειρησιακών δράσεων αρμοδιότητάς τους.

Διαβάστε επίσης

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ημερών, στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένα στελέχη της Ε.Κ.Α.Μ. Αττικής.

Τα πιστοποιητικά σπουδών επέδωσε στους εκπαιδευόμενους ο Υπαρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, παρουσία της Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου Σοφίας Λαμπροπούλου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, Υποστρατήγου Γεωργίου Μπάλλα, του Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Διευθυντή Βασίλειου Σαλούκα και του Διευθυντή της Ε.Κ.Α.Μ., Αστυνομικού Υποδιευθυντή Πέτρου Τζεφεράκου.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis