Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 18/12/2015

Από την Αρμενία απ΄ ευθείας στην Ινδία βρέθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Χώρα μεγάλη ,σημαντική και ανερχόμενη. Και στην αμυντική της βιομηχανία. Από την οποία ίσως έχουμε πολλά να διδαχτούμε. Οι Ινδοί για να “κλείσουν” την παραγγελία νέων μαχητικών πίεσαν αφόρητα για την συμμετοχή της εγχώριας βιομηχανίας. Και τα κατάφεραν.

Στην Ινδία συνοδεύουν τον ΥΕΘΑ και κάποιοι επιχειρηματίες ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών που στο εξωτερικό πάνε καλά. Στο εσωτερικό περιμένουν να δουν …φως και ελπίζουν.




Το πρόγραμμα Καμμένου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία, κατέθεσε στεφάνι στην Πύλη της Ινδίας (India Gate).Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ινδίας Manohar Parrikar και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Vijay Kumar Singh.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους τόσο σε θέματα αμυντικής βιομηχανίας όσο και σε θέματα συνεργασίας των τριών όπλων.



Οι συζητήσεις του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό Άμυνας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας επεκτάθηκαν και σε θέματα ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία κρατικών και ιδιωτικών αμυντικών βιομηχανιών, θα παρευρεθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 σε φόρουμ των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών.



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επέδωσε στον Ινδό ομόλογό του πρόσκληση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον Ινδό Πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ελλάδα. 
 

 

 

 

 

 

http://www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis