Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 06/01/2022

Το Toyota Hilux είναι ένα από τα αυτοκίνητα που διακρίθηκαν στο Ράλι Ντακάρ και ένας από τους προηγούμενους νικητές του πιο σκληρού αγώνα στον κόσμο.

Στο Hilux GR Sport, η Toyota εισήγαγε βελτιώσεις στην ανάρτηση για να προσφέρει αυξημένο έλεγχο, καλύτερη απόκριση και αποτελεσματικότερη πρόσφυση. Μια σειρά νέων χαρακτηριστικών εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού ενισχύουν την εικόνα του οχήματος.

Επωφελείται επίσης από τις σημαντικές προόδους που έχουν ήδη εισαχθεί στο νέο Hilux.

Το αυτόματο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και το Active Traction Control είναι δυο σημαντικά τεχνολογικά συστήματα που βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά ανέφερε η ιαπωνική μάρκα.

Επίσης, έχουν μειωθεί οι θόρυβοι και οι κραδασμοί.

Το βασικό χαρακτηριστικό στο αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης είναι η εισαγωγή νέων αμορτισέρ και νέων μπροστινών ελατηρίων.

Ο σχεδιασμός τους δημιουργεί μια μεγαλύτερη περιοχή δράσης για καλύτερη απόδοση απόσβεσης, με ταχύτερη απόκριση και καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Βοηθά επίσης στη διατήρηση της ποιότητας απόδοσης του λαδιού μέσα στη μονάδα όταν το αυτοκίνητο κινείται σε δύσκολες συνθήκες.

Τα μπροστινά σπειροειδή ελατήρια έχουν σκληρύνει και τόσο αυτά όσο και τα νέα αμορτισέρ είναι βαμμένα κόκκινα.

Αυτές οι αλλαγές είναι επιπλέον των αναβαθμίσεων της ανάρτησης που είχαν εισαχθεί προηγουμένως για το νέο Hilux, συμπεριλαμβανομένων των πίσω φύλλων ελατηρίων.

Τροφοδοτείται από τον ισχυρό κινητήρα 2.8 του Hilux, που παρουσιάστηκε στη γκάμα το 2020. Αποδίδοντας 204 ίππους και 50,6 χλγμ. ροπής, συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η έκδοση Double Cab, διατηρεί τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου του Hilux που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία του. Μπορεί να αντέξει ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου και να ρυμουλκήσει ρυμουλκούμενα με φρένο έως 3,5 τόνους.

Στην καμπίνα υπάρχουν νέα σπορ μπροστινά καθίσματα σε συνδυασμό μαύρου δέρματος και συνθετικού σουέτ. Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει χειριστήρια στο τιμόνι για χειροκίνητη επιλογή αλλαγής ταχυτήτων.

Το νέο Hilux GR SPORT θα φτάσει στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis