Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 21/07/2022

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι καλά στην υγεία του, απορρίπτοντας εικασίες για την κατάστασή του.

Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχουν εικασίες στη Δύση για την υγεία του προέδρου τους τελευταίους μήνες, αλλά οι αναφορές ότι είναι άρρωστος δεν είναι «τίποτα άλλο παρά ψευδείς».

Διαβάστε επίσης

Ο Πούτιν έβηξε κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του χθες, με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax να μεταδίδει πως ο ίδιος δήλωσε ότι είχε ένα ελαφρύ κρύωμα από την επίσκεψή του στο Ιράν την προηγούμενη ημέρα.

«Είχε πολλή ζέστη στην Τεχεράνη χθες, πάνω από 38 (βαθμούς Κελσίου) και ο κλιματισμός ήταν πολύ δυνατός εκεί. Άρα, ζητώ συγγνώμη», δήλωσε ο 69χρονος Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τους τελευταίους μήνες, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ολοένα και πιο πολύ στην κατάσταση της υγείας του, συμπεριλαμβανομένης της περίστασης κατά την οποία φωτογραφήθηκε σε συναντήσεις με ξένους και Ρώσους αξιωματούχους, ενώ ο ίδιος και οι παριστάμενοι κάθονταν στις δύο άκρες ενός μεγάλου τραπεζιού ως προληπτικό μέτρο για την COVID. Κάποιες φορές έχει εμφανιστεί να περπατά με δυσκολία.

Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς ρωτήθηκες χθες για το θέμα σε φόρουμ για την ασφάλεια στις ΗΠΑ, όπου δήλωσε ότι ο Πούτιν είναι «απολύτως υγιής».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis