Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 26/04/2022

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη μας που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

"Αγαπητο policenet, πολύ ... φασαρια έγινε για την καταβολή της μισθοδοσίας των αστυνομικών λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να έχουμε μία οικονομική ευχέρεια να κινηθούμε τις ημέρες του Πάσχα.

Εγώ έχω να πω ότι ήταν σημαντικό που μπορέσαμε να έχουμε τον μισθό μας στην διάθεση μας λίγο νωρίτερα. Ηταν για όλους ανάσα και κυρίως για τις οικογένειες μας.

Ωστόσο, τωρα θα πρέπει οι αρμόδιοι να κοιτάξουν την ουσία του προβλήματος. Η αριθμητική δεν βγαίνει με κανέναν τροπο αν έχεις οικογένεια και δεν μένεις σε δικό σου σπίτι.

Θα θέσω λοιπόν ένα σύντομο κουίζ ώστε να το λάβουν υπόψη τους και όλοι όσοι συμμετέχουν λίγο ή πολύ στις λήψεις αποφάσεων για τα μισθολογικά μας.

- Τι τελειώνει νωρίτερα:

α. Τα 28 λίτρα βενζίνης, που μπόρεσα να βάλω στο όχημα μου με τα χρήματα που έχω στη διάθεση μου;

β. Η υπομονή του διαχειριστή της πολυκατοικίας μου, που μετά από 7 χρόνια με βλέπει πρώτη φορά να αδυνατώ να του πληρώσω τα χρήματα για το φυσικό αέριο;

γ. Το υπόλοιπο της μισθοδοσίας μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό;

Υ.Γ. Για τα γνωστά παπαγαλάκια που θα μου προτείνουν να αλλάξω δουλειά αν δεν με ικανοποιούν οι αποδοχές μου, έχω να τους πω ότι ήδη σκέφτομαι την παραίτηση, αφούν αν γυρίσω στην πολή μου, όπου θα έχω στην διάθεση μου την πατρική μου οικία, τότε θα μου μένουν περισσότερα χρήματα ακόμα και αν εργαστώ σαν ανειδίκευτος υπάλληλος  ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis