Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 28/04/2022

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας της ηλικιωμένης, που εντοπίστηκε εγκαίρως από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, ύστερα από εκτροπή του αυτοκινήτου της στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού:

«Με την παρούσα επιστολή μας εκφράζουμε τα συναισθήματα της οικογένειάς μας, θέλοντας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, το Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Λαμίας κο Ανδρέα ΚΥΡΙΤΣΗ Αστυν. Υποδ/ντη, τον κο Ευάγγελο ΓΚΛΕΖΟ Αστυνόμο Β΄, την κα Ιωάννα ΤΑΣΟΥΛΑ Αρχιφύλακα Αξιωματικό υπηρεσίας, τον κο Δημήτριο ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑ Αρχιφύλακα οδηγό του περιπολικού, καθώς και όλο το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ειλικρινά, υπήρξαμε πολύ τυχεροί που όλοι οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας υπερέβαλαν τους εαυτούς των, με τον επαγγελματισμό τους, τη διάθεση και τη μεθοδικότητα που έδειξαν, μετά το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 02-04-2022 και ώρα 15.31μμ, στο 11ο χιλιόμετρο της οδού Λαμίας - Δομοκού. 

Μια κόλλα χαρτί δεν αρκεί για να αποτυπώσει το μεγαλείο της ψυχής των, τον επαγγελματισμό των και το ήθος των.

Ο Διοικητής Τμήματος Τροχαίας Λαμίας κος Ανδρέας ΚΥΡΙΤΣΗΣ επέδειξε και προσωπικό ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες κατά τη νοσηλεία της Γεωργίας Μάνη στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ευεργεσία τους, την ανθρωπιά τους, τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ!

Τονίζουμε, ότι ουδεμία προγενέστερη γνωριμία ή φιλική σχέση είχαμε με τους αναφερόμενους»

Η οικογένεια της Γεωργίας Μάνη.

Πηγή:  lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis