Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:45 | 11/01/2021

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πιστόλι εξαιρετικών προδιαγραφών, που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της TALOS DEFENSE SYSTEMS LTD

Επεξεργασμένο από προ-σκληρυμένο (H900) ανοξείδωτο χάλυβα 17-4PH (Precipitation Hargened), με φινίρισμα Bead Blasting για να δημιουργήσουν ένα σατέν φινίρισμα στην επιφάνεια και στη συνέχεια με διαδικασία PVD (Physical Vapor Deposition) επικαλυμμένα με DLC (Diamond Like Carbon) για μια ανώτερη προστατευτική επίστρωση.

Διαβάστε επίσης

Η επίστρωση Me-DLC που χρησιμοποιείται έχει εξαιρετικά ομαλή επιφανειακή συν-αποτελεσματικότητα 0,1 και μικρο σκληρότητα 1000-2000HV (σκληρότητα Vickers) και είναι χημικά αδρανής, έχει αποδειχθεί ότι παρατείνει τη διάρκεια ζωής ενός τμήματος κατά 10 φορές μεγαλύτερης κανονικής διάρκειας ζωής.

Η κάννη κατηγορίας MATCH GRADE είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια από ανοξείδωτο ατσάλι κορυφαίας ποιότητας 416R με πιστοποιημένο προ-σκληρυμένο DFARS, με εξαιρετικά αυστηρές ανοχές και απαιτητικές λεπτομέρειες.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 416R είναι γνωστός για την αντοχή στη διάβρωση, την ικανότητα επεξεργασίας και την υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, είναι το βιομηχανικό πρότυπο για την κατασκευή μιας κάννης κατηγορίας Match Grade.

Η διαδικασία μηχανουργικής κατεργασίας και παραγωγής της LANTAC παρέχει μια κάννη με στενότερη εφαρμογή και κλείδωμα για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Lantac Barrel

Η κάννη έχει 6 αυλακώσεις, Cut Rifled, Double Honed , με βήμα 1:10 δεξιοστρόφης περιστροφής, πλήρως επιθεωρούμενη ως προς το τελικό αποτέλεσμα, (Στην ακατέργαστη μορφή της αλλά και μετά το τελικό φινίρισμα) για παραγωγή με μέγιστο μέσο όρο τραχύτητας (RA) 12. 

Οι θάλαμοι είναι προδιαγραφής SAAMI βαθμού MATCH GRADE, κομμένοι με ακριβεία και στιλβωμένοι σε μέγιστο μέσο όρο τραχύτητας (RA) 16.

Ο προ-σκληρυμένος ανοξείδωτος χάλυβας 416R φέρει τελική σκληρότητα στα 38-42 Rockwell C πριν τελειώσει η εργασία διαμόρφωσης και προφίλ. Οι τελικές διαστάσεις διατηρούνται σε +/- 0,0002 "απόκλιση για μέγιστη συνοχή, ακρίβεια και ποιότητα. Η κάννες ακολουθούν την διαδικασία BEAD BLASTING για να δημιουργήσουν σατινέ φινίρισμα πριν την επίστρωση και είναι διαθέσιμες σε 3 επιλογές φινιρίσματος.

Το πακέτο της σκανδάλης E-CTG9 ™ μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση οπλοφορίας (Αυτοάμυνα) ή για αγώνες (Target) και συνοδεύεται από το βελτιωμένο κιτ ελατηρίου με σκανδάλη, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το τελικό βάρος της σκανδάλης στο όπλο σας.

Το Trigger Housing της σκανδάλης διαθέτει τον σύνδεσμο (Connector) 3.5Lb SSR (Super Short Reset) που παρέχει το ίδιο προφίλ σκανδάλης με την εργοστασιακή μονάδα, αλλά είναι εξαιρετικά γυαλισμένο και αναμορφωμένο για να μειώσει την τριβή και να δημιουργήσει μια πολύ πιο ομαλή, ελαφρύτερη πιο συνεκτική έλξη της σκανδάλης.

LANTAC E-CTG9

Αυτός ο σύνδεσμος καθιστά δυνατή τη γρήγορη επαναφορά της σκανδάλης, επιτρέποντας πολύ γρήγορες επαναληπτικές βολές (Double Tap) και μειωμένη τριβή που σημαίνει λιγότερη αντίσταση για ομαλή λειτουργία.

Το Trigger Bar είναι κατασκευασμένο από, ένα ιδιόκτητο μείγμα της  LANTAC, 420 ανοξείδωτο χάλυβα και στιλβωμένο για να παράγει μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια που μειώνει την τριβή.

Τα ελατήρια κατασκευάζονται από κορυφαίας ποιότητας σύρμα πιάνου και μετριούνται για την καλύτερη διάρκεια ζωής. Κάθε ελατήριο έχει βαθμονομηθεί για να παρέχει σταθερή δύναμη σε ολόκληρο τον κύκλο συμπίεσης για αξιόπιστη λειτουργία κάθε φορά που το πιστόλι λειτουργεί. Με σχεδόν 30% περισσότερη ισχύ, το ελλατήριο σκανδάλης μειώνει το βάρος έλξης κατά 1Lb.

lantac springs

Το ελατήριο ασφαλείας του επικρουστήρα μειώνει την τριβή που προκαλείται και δημιουργεί πολύ πιο ομαλή λειτουργία των εξαρτημάτων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • GEN 4 Glock
  • LANTAC RAZORBACK Κλείστρο με η χωρίς κοψίματα
  • Πλάκα οπτικού για RMR με τυποποιημένες βίδες TORX
  • LANTAC κάννη ακριβείας τύπου Match Grade με αυλακώσεις
  • Trijicon Bright & Tough σκοπευτικά τριτίου
  • LANTAC πακέτο ελλατηρίων GFP-E™ & ESP-S™ για Drop Safe απόδοση 4.5lb
  • LANTAC εξολκέας από ανοξείδωτο χάλυβα
  • LANTAC οδηγός επανατατικού ελλατηρίου με αντάπτορα
  • LANTAC E-CTG9 κιτ σκανάλης
  • LANTAC RAZORBACK Micro Stippling
  • Βελτιώσεις στον κορμό με 45 Cuts & Stipple Index Strips
  • LANTAC Magwell

**Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της TALOS DEFENSE SYSTEMS LTD

lantac stippling

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis