Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:15 | 20/11/2015

Θέμα από το πουθενά πάνε να στήσουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο την ώρα μάλιστα που κάνουν τα στραβά μάτια στο «πάρτι» που έχουν στήσει οι διακινητές στα Τουρκικά παράλια με αποτέλεσμα τον πνιγμό εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών και κυρίως μικρών παιδιών.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει ένα εμφανώς μονταρισμένο βίντεο στο οποίο Τούρκος ναύαρχος ισχυρίζεται ότι φαίνεται ένα σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής να προσπαθεί να βυθίσει μια φουσκωτή βάρκα με πρόσφυγες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον συντάκτη του θέματος ο διοικητής της Τουρκικής Ακτοφυλακής υποναύαρχος Hakan Üstem επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του προτρέποντάς τον η ελληνική ακτοφυλακή να απέχει από τέτοιες πράξεις!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο βίντεο δεν υπάρχει ούτε ημερομηνία, ούτε περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι πολλοί μετανάστες έχουν πει ότι οι βάρκες τους βυθίστηκαν από ελληνικά πολεμικά πλοία!

Και όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες λιμενικοί με αυταπάρνηση και κίνδυνο της ζωής του δίνουν τη μάχη καθημερινά να σώσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούν με τους Τούρκους δουλεμπόρους στην άλλη πλευρά του Αιγαίου να βγάζουν εκατομμύρια από το εμπόριο του ανθρώπινου πόνου.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis