Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΓΑΔΑ
19:44 | 01/06/2022

Προβληματισμό και ανησυχία σε στελέχη της Αστυνομίας έχει προκαλέσει το κείμενο ανάληψης ευθύνης ομάδας αντιεξουσιαστών μέσα στο οποίο εκτοξεύουν ευθείες απειλές κατά πάντων και φθάνουν μέχρι στο σημείο να απειλήσουν με σφαίρες δικαστικό λειτουργό, το σπίτι του οποίου πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει στόχος τους, με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Η αναρχική ομάδα αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για την τοποθέτηση μηχανισμού στο σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, ενώ εκτοξεύουν ευθείες απειλές καταλήγοντας μάλιστα με τη φράση: «Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, μπορούμε να έρθουμε στα σπίτια σας, στις δουλειές σας και να επιτεθούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε».

Για το σπίτι μάλιστα της ανακρίτριας αναφέρουν χαρακτηριστικά ως υστερόγραφο στο κείμενό τους: «Η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους».

Οι αναλυτές στην ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπει το φως της δημοσιότητας μια τόσο απειλητική και μηδενιστική ανάληψη ευθύνης και ανασυντάσσουν το επιχειρησιακό σκέλος τους, καθώς -όπως λένε- δεν αποκλείεται μετά από τα χρόνια σιωπής λόγω της πανδημίας οργανώσεις να ανασυντάσσονται.

Μάλιστα, στις αναλύσεις τους αναφέρουν ότι ειδικά αυτό το διάστημα υπάρχουν θέματα τα οποία λειτουργούν και ως μέθοδος συσπείρωσης του συγκεκριμένου χώρου ο οποίος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των απανωτών συλλήψεων είχε μηδενίσει τη δράση του.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis