Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 04/09/2016

Όλα να τα περιμένει κάποιος, όταν τα βάζει με γυναίκες! Ο 36χρονος Ιρακινός που συνελήφθη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο, «πλήρωσε» τον καυγά που είχε με την σύντροφό του την οποία μάλιστα δεν δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρι!

Το τραύμα ήταν επιπόλαιο, αλλά η κυρία δεν σκόπευε να αφήσει ατιμώρητο τον δράστη και αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Ασφάλεια. Όχι, όμως, για το μαχαίρωμα, αλλά για τις… διαρρήξεις που γνώριζε ότι ο αλλοδαπός φίλος της διέπραττε από τις 6 Μαΐου! Το αποτέλεσμα ήταν ο Ιρακινός, που είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές και βρισκόταν ως πρόσφατα στη φυλακή, να συλληφθεί για μια ακόμη φορά!

Η έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού έφερε στο φως κλοπιμαία από 20 διαρρήξεις αυτοκινήτων που, εκτός από ευρώ και χρήματα άλλων χωρών, περιλάμβαναν κοσμήματα, μια τηλεόραση, υπολογιστές, tablet, i-pad, μια βιντεοκάμερα, φωτογραφικές μηχανές και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, τσάντες, διαβατήρια, ταυτότητες και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ!

Η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον αλλοδαπό δράστη για διακεκριμένες κλοπές περιλαμβάνει και κατηγορία για ναρκωτικά, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ εξετάζεται αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη και οπλοχρησία για τον τραυματισμό της φίλης του. Ωστόσο, η γυναίκα του… χαρίστηκε και δεν υπέβαλε μήνυση για τον τραυματισμό της!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis