Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:32 | 29/09/2019

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, ένας 36χρονος αλλοδαπός για διάπραξη κλοπής, ο οποίος όπως επιπλέον διαπιστώθηκε, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης διαμονής στη Χώρα μας.

Ο 36χρονος κλέφτης συνελήφθη με τα … εργαλεία της δουλειάς, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (μάλλινα γάντια, κατσαβίδι κ.α.). Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δεν του χρειάστηκαν στην κλοπή, που είχε διαπράξει.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, μπήκε σε μονοκατοικία 1ου ορόφου, από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψε ένα ρολόι χειρός, χρηματικό ποσό 255 ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα της Ελληνίδας ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Στη συνέχεια, με κλειδιά που βρήκε στο σπίτι, μετέβη στο ισόγειο του κτηρίου, όπου η ιδιοκτήτρια διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και έκλεψε 6 πακέτα τσιγάρων.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εντόπισαν άμεσα τον 36χρονο, κοντά στο σπίτι και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός από τα διαρρηκτικά εργαλεία και το σύνολο των κλεμμένων αντικειμένων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis