Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομία κύπρου
21:00 | 21/05/2022

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή των υπόπτων, αριθμού καταλυτών αυτοκινήτων που διερευνάται εάν αποτελούν προϊόν κλοπής. Στην κατοχή του ενός υπόπτου, εντοπίστηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό, για το οποίο ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Οι ύποπτοι θεάθηκαν από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός ωρών υπηρεσίας, να μεταφέρουν καταλύτες αυτοκινήτων, από ένα όχημα σε άλλο, γύρω στις 10.45 πριν το μεσημέρι, σε περιοχή στη Λεμεσό. Αφού στη συνέχεια αναχώρησαν από το σημείο με το δεύτερο όχημα, ανακόπηκαν από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού που είχαν ενημερωθεί σχετικά.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο των δύο 37χρονων, όπου ανευρέθηκαν πέντε καταλύτες αυτοκινήτων διαφόρων μαρκών, καθώς και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και εξαρτήματα, που χρησιμοποιούνται για κοπή μετάλλων. Την ίδια ώρα, στην κατοχή του ενός υπόπτου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 10,870 ευρώ.

Αφού οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των καταλυτών, εργαλείων, και χρημάτων, συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, με την Αστυνομία να διερευνά εάν τα ανευρεθέντα αποτελούν προϊόν κλοπής, καθώς και έσοδα από παράνομες δραστηριότητες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

www.reporter.com.cy

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis