Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ιι
10:14 | 25/05/2022

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ιωάννινα_2023 Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη και από αλλά μέλη της παράταξης της, επισκέφτηκε το γραφείο της Ένωσής μας πραγματοποιώντας  συνάντηση με μέλη του Δ.Σ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά μας αναφερθήκαμε σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, κάνοντας εκτενή αναφορά στην πρωτοβουλία της Ένωσής μας για το ζήτημα της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου αναφερόμενοι στις μέχρι τώρα ενέργειες μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς .

Από την πλευρά της η κυρία Καλογιάννη, αφού αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε ως Αντιπεριφερειάρχης με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, έκανε εκτενή αναφορά για το Νέο κτίριο φυλακών στην Κόντσικα και για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Τόνισε δε, ότι η εξεύρεση χώρου για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου θα είναι προς όφελος και της Γιαννιώτικης κοινωνίας, δηλώνοντας ότι θα συμβάλει εκ της θέσεως της στην θετική εξέλιξη του όλου ζητήματος.  

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ         

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης               ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis