Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:47 | 25/05/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας:

Εν έτη 2022 και η Ελληνική Αστυνομία διατείνεται με την πολιτική μας ηγεσία ότι εξοπλίζεται και μπαίνει σε μια νέα τροχιά ανάλογη με αυτή άλλων προηγμένων χωρών κάτι που σε μας δεν είναι καν διακριτό μιας και τα καθημερινά γεγονότα μας επιβεβαιώνουν.

Οι οχλήσεις όλης της επαρχίας για ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ πέφτουν συνεχώς στο κενό και οι όποιες ανακοινώσεις παραμένουν αραχνιασμένες στα ντουλάπια γραφείων του αρχηγείου ή του υπουργείου.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ??

Να θρηνήσουμε θύματα και να γράφουμε μακρόσυρτους επικήδειους ντυμένοι με οχτάρες φορτωμένες στα παράσημα??

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ.

Εχθές έγινε το εξής κωμικοτραγικό συμβάν που όχι μόνο δε μας τιμά ως αστυνομία αλλά φανερώνει τη γύμνια και την αδιαφορία όλων μας.

Η διμοιρία υποστηρίξεως ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καθηλώθηκε εξαιτίας, τι πρωτάκουστο, μηχανικής βλάβης στα όρια του νομού ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων το όχημα της ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ παρέλαβε τους συναδέλφους και τους μετέφερε στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Στην επιστροφή του, πέφτουμε από τα σύννεφα, έγινε αυτό που ήταν το πιο πιθανό. Το λεωφορείο της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ παρέδωσε πνεύμα λίγο έξω από τη ΚΑΣΤΟΡΙΑ με αποτέλεσμα το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Καλούμε λοιπόν άμεσα τη ΠΟΑΣΥ σε δυναμική αντίδραση και σε περίπτωση διαταγής για μετακίνηση διμοιρίας υποστηρίξεως με αυτές τις νεκροφόρες να μπλοκάρει τη μετακίνηση με δυναμική αντίδραση μέχρι να δοθεί άμεσα λύση.
Δεν είναι δυνατόν σε κάθε μετακίνηση να συνοδεύουν τις διμοιρίες της επαρχίας δύο συνοδευτικά οχήματα για να μεταφέρουν οι συνάδελφοι τα πράγματα τους με ένα κομβόι λες και συνοδεύουμε το γαμπρό στο χωριό της νύφης.
Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis