Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 06/02/2022
Η αστυνομία στο Βανκούβερ της Ουάσινγκτον προειδοποίησε τους κατοίκους για μια πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκαλεί προβλήματα. Η αστυνομία λέει ότι η πρόκληση, η οποία καλεί τους ανθρώπους να κλωτσήσουν τις πόρτες των ανυποψίαστων ιδιοκτητών σπιτιών, συνέβη τουλάχιστον επτά φορές σε μια γειτονιά μέσα σε λιγότερο από μία ώρα το βράδυ της Τετάρτης, ανέφερε το FOX12.
 
Το "door kick challenge" περιλαμβάνει ανθρώπους που κυκλοφορούν σε γειτονιές και καταγράφουν τον εαυτό τους να κλωτσάνε τις πόρτες ανυποψίαστων ιδιοκτητών. Στιγμιότυπο από την κλωτσιά της πόρτας μεταφορτώνεται στη συνέχεια στο TikTok και εμφανίζεται ενώ το τραγούδι της Kesha "Die Young" παίζει από πίσω. 
 
Όταν το FOX12 ρώτησε το TikTok για το τι συμβαίνει στο Βανκούβερ, ένας εκπρόσωπος τους είπε: «Αν και δεν έχουμε δει αυτές τις τάσεις στην πλατφόρμα μας, αναμένουμε από την κοινότητά μας να φερθεί υπεύθυνα και να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο ενθαρρύνει τον βανδαλισμό ή άλλες εγκληματικές δραστηριότητες».
 
Η αστυνομία ενθαρρύνει τους γονείς να μιλήσουν με τα παιδιά τους για αυτή την πρόκληση και προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis