Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:34 | 09/09/2021

«Ο εμβολιασμός έχει γίνει από υγειονομικό, κοινωνικό ζήτημα», επισήμανε απο τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος κατα τη συνέντευξη των προέδρων των ομοσπονδιών των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων ενόψει της επίδοσης ψηφίσματος στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με τα αιτήματά τους.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, ο κ. Γερακαράκος είπε πως το 70% των αστυνομικών έχει εμβολιαστεί, ένα 8-10% είναι νοσήσαντες και οι υπόλοιποι είναι ανεμβολίαστοι.

«Είμαστε υπέρ του εμβολιασμού αλλα κατά της υποχρεωτικότητας» σημείωσε ο κ. Γερακαράκος, ενώ επισήμανε ότι καθήκον των συνδικαλιστών ειναι να πείσουν τους συναδέλφους τους να εμβολιαστούν.

Παράλληλα τόνισε ότι ο εμβολιασμός έχει φέρει όλη τη δουλεια πάνω στους ένστολους που έχουν εμβολιαστεί, κάτι που παρατηρήθηκε σε αστυνομικούς που συμμετέχουν στα μέτρα της ΔΕΘ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο ποσοστό των εμβολιασμένων στις Ένοπλες Δυνάμεις φτάνει το 55%, ωστόσο ο πρόεδρος της Πανελλνηνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτρης Ρότας, είπε πως είναι υψηλό το ποσοστό των στελεχών που έχουν νοσήσει.

Πηγή:  voria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis