Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:03 | 15/01/2019

Διακρίνονται για το ήθος, το σθένος και την επαγγελματική τους ευσυνειδησία. Μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκαν από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ως τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

[custom:google-ads]

Πρόκειται για δύο νέους αστυνομικούς ειδικών υπηρεσιών της Κρήτης που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τους κινδύνους που ελλοχεύουν η τοπική ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει άξια στελέχη, «μάχιμους» αστυνομικούς που νοιάζονται πραγματικά για το κοινωνικό σύνολο και πορεύονται με σεμνότητα και ήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο σημαντική είναι η ζώνη στην κεκαλυμμένη μεταφορά του όπλου;

Οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στο Τμήμα Ειδικών Αποστολών Κρήτης και στην ΟΠΚΕ Ηρακλείου αντίστοιχα, κινδύνευσαν εν ώρα καθήκοντος στην διάρκεια κρίσιμων επιχειρήσεων στις οποίες συμμετείχαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος είχε τραυματιστεί στην διάρκεια επιχείρησης ενόπλου, ο οποίος είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα συγγενικό του πρόσωπο, ο δεύτερος αστυνομικός συμμετείχε στην σύλληψη μετά από συμπλοκή του Νίκου Μαζιώτη. 

Η βράβευση τους αποτελεί ηθική αναγνώριση της δύσκολης αποστολής τους, ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τους ίδιους αλλά και τους συναδέλφους τους που μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δίνουν τον αγώνα τους καθημερινά προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. 

[custom:google-ads]

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης αλλά και οι επικεφαλής των τεσσάρων νομών του νησιού. Από το Ηράκλειο στην εκδήλωση παρέστη ο Αστυνομικός Διευθυντής, ταξίαρχος Σήφης Κανακουσάκης και αξιωματικοί του Επιτελείου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βραβεύτηκαν αστυνομικοί και από άλλες περιφέρειες της χώρας.

Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης

Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης Πηγη:  cretalive.gr

 

Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης

 

 

Τιμή σε δύο νέους αστυνομικούς Ειδικών Υπηρεσιών της Κρήτης

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis