Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 06/04/2016

 

Παραβίασε το σπίτι του πρώην συντρόφου της και αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιό του που περιείχε 13.000 ευρώ και κοσμήματα. Όλα αυτά από μία 31χρονη γυναίκα στη Σκιάθο, εις βάρος της οποίας κατατέθηκε μήνυση από 49χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού. Εις βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία. Η δράστιδα δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε χθες τη σύλληψη 31χρονου Βολιώτη, καθώς σε έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε να έχει στην κατοχή του δύο ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ναρκωτικά, ενώ οδήγησαν τον συλληφθέντα στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών συνέλαβαν 73χρονο να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς να έχει άδεια οδήγησης, ενώ σε ολόκληρη τη Μαγνησία έγιναν πέντε συλλήψεις για επαιτεία, οι τρεις από την Τουριστική Αστυνομία, η μία από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και η πέμπτη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr, www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis