Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 25/07/2021

Την Μύκονο πρόκειται να επισκεφτεί την Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε επίσημη επίσκεψη με την συνοδεία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως μετάδωσε το mykonosvoice.gr, σκοπός της επισκέψεως του κ. Χρυσοχοϊδη είναι η εκτίμηση και η επίβλεψη της πορείας της ασφάλειας του νησιού μετά τις αλλαγές που έγιναν τους προηγούμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μυκόνου αναβαθμίστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να ενισχυθεί ο αριθμός των υπηρετούντων και να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο. 

Πέραν αυτού, μέγιστο ζήτημα αποτελεί η αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων κορονοπάρτι τα οποία προγραμματίζονται σχεδόν καθημερινά στο νησί. 

O κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε τη Μύκονο και το περσινό καλοκαίρι και φαίνεται ότι θέλει να το καθιερώσει έχοντας και ως προσωπικό στόχο να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στο νησί και να αμβλυνθεί η οξυμένη παραβατικότητα.  

Πηγή:  cyclades24.gr


 


 
Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis