Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:10 | 04/11/2020

Στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή "μεσημβρινά γεγονότα"  που παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος Θώμη Παληού στο Star Κεντρικής Ελλάδας (Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020) ο Θεόφιλος Παπαδάκης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ και Μέλος ΕΚΑ  ενημέρωσε και συζήτησε τα εξής θέματα:

- Τα προβλήματα των εργαζομένων Αστυνομικών ενόψει των νέων αρνητικών καταστάσεων που επιφέρει η πανδημία Covid - 19, ειδικά εδώ στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με το νέο lock down που ισχύει από Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.
 
- Τις μεγάλες ελλείψεις στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, από κάθε πλευρά, ειδικά σε υγειονομικό υλικό.
 
- Το ότι ως Αστυνομικοί είμαστε απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας και όχι μηχανήματα, δηλαδή άτρωτοι και ρομπότ, όπως μας θεωρεί, δυστυχώς πολλές φορές, η Ηγεσία.
 
- Ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει σαφές ρόλο και καθήκοντα και είμαστε Αστυνομικοί και όχι υγειονομικοί υπάλληλοι, ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές, ούτε ψυχολόγοι, ούτε νομικοί, ούτε πολεοδόμοι, ούτε μηχανικοί, όπως συχνά μας αντιμετωπίζει η Πολιτεία, με τα δεκάδες πάρεργα που μας έχει δώσει αρμοδιότητα.
 
- Την ανάγκη για την εφαρμογή του συστήματος της τηλεργασίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει για όλο τον Δημόσιο τομέα, ανεξαιρέτως.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο χρονικό σημείο από 32':45" έως 39:25".   

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis