Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:28 | 15/03/2022

Τεράστια συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

 στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής

Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η προσέλευση των μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσής μας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής , σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά  πρωτόκολλα, την τήρηση των οποίων επιμελήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας.

Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν  θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών μας, οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρήζουν την μετάγγιση αίματος.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις  και στο μέλλον, προκειμένου να προβληθεί  η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΛΑΣΚΟ Σπυρίδωνα και τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Α/Δ΄ κ. ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστο για τη φιλοξενία και την παραχώρηση της αίθουσας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis