Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:43 | 31/10/2015

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαιδεύσεως των Ανθυποσμηναγών της 85ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Ανδρόνικο Πάνου, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 85ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Αθανάσιο Ζώη, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της αρμόδιας Διοικήσεως Αεροπορικής Εκπαιδεύσεως (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Παντελής Σαπαντζόγλου, αντιπροσωπεία αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.

Μετά το πέρας και της συγκεκριμένης φάσεως της επιχειρησιακής τους εκπαιδεύσεως οι νέοι Ανθυποσμηναγοί (Ι) μετατίθενται στις πολεμικές Μοίρες, προκειμένου στη συνέχεια εκεί, να ξεκινήσουν την εκπαίδευση στο συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους, που ο καθένας τους θα πετά πλέον.

Λ.Σ.Μ.

www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis