Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:29 | 16/07/2022

 

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών Τάξης 2022 «Ταγματάρχης (ΠΒ) Δημήτριος Κωστάκης», παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο οποίος και απένειμε τα πτυχία στους ορκισθέντες.

Διαβάστε επίσης

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος παρέστησαν, ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Πλοίαρχος (Μ) Πασχάλης Γκουνίδης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς των νέων Μονίμων Λοχιών.

Τον Σύνδεσμο Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών  εκπροσώπησε ο Πρόεδρός μαςτης  Ευάγγελος Στέφος. 

Ο Σύνδεσμος Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών  συγχαίρει θερμά όλους τους αποφοιτήσαντες  που κατάφεραν, έπειτα από μια επίπονη προσπάθεια 3 ετών, να φτάσουν στη σημερινή  αποφοίτηση.

Ακόμα ο Σύνδεσμος Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών  συγχαίρει  τη Σχολή για την τόσο άψογη τελετή και εύχεται στους νέους Μόνιμους Υπαξιωματικούς με την βοήθεια της Παναγίας,  καλή δύναμη και καλή  επαγγελματική  σταδιοδρομία  

Παρόντα ήταν επίσης, τα εγγόνια του Ήρωα Ταγματάρχη (ΠΒ) Δημήτριου Κωστάκη, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην απόκρουση των Ιταλικών επιθέσεων στο Καλπάκι κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940.

Συνολικά ορκίστηκαν 192 Μόνιμοι Λοχίες, εκ των οποίων 165 από την Ελλάδα και 27 από την Κύπρο.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε ακόμα ΕΔΩ

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis