Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:00 | 19/09/2022

Τελετή αγιασμού μετ’ αρτοκλασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 19 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγ. Ειρήνης Αμυγδαλέζας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Αστυνόμος Β΄ Αλέξιος Κουρτέσης.

Διαβάστε επίσης

Επίσης, παραβρέθηκαν η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Βασίλειος Ρόκκος, ο Βοηθός Διοικητή Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανθούλης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Μαντζιώρης, καθώς και οι σπουδαστές/στριες της 26ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας .

Με την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους σπουδαστές της Σχολής να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.

Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο οποίος παρουσίασε παράλληλα το πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας αυτής, δίνοντας οδηγίες και κατευθύνσεις στους σπουδαστές για μία αποδοτική και δημιουργική φοίτηση.

Στην 26η εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας φοιτούν (30) σπουδαστές εκ των οποίων οι (19) από την Ελληνική Αστυνομία, δύο από την Αστυνομία της Κύπρου, δύο από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, δύο από το Πυροσβεστικό Σώμα, μία από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και (4) από άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis