Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 11/05/2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στους δημοσίους υπαλλήλους το νέο τους μισθολογίο αναγνωρίζει τις σπουδές και τα πτυχία τους. Με τους στρατιωτικούς και το δικό τους Ειδικό Μισθολόγιο τι θα γίνει; Το ερώτημα μας το έστειλε στρατιωτικός και είναι απολύτως λογικό! Διαβάστε τι γράφει και ελπίζουμε ότι όσοι φτιάχνουν το Ειδικό Μισθολόγιο των στρατιωτικών θα το λάβουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν τους. Γράφει:

Στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, τα μισθολογικά κλιμάκια διαμορφώνονται ανάλογα με την κατηγορία εκπαίδευσης. Η κατάρτιση του νέου ειδικού μισθολογίου των στρατιωτικών, θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση; Αν θεωρήσουμε ότι η κατηγορία ΑΣΕΙ αντιστοιχεί στην κατηγορία ΠΕ των δημοσίων υπαλλήλων, η κατηγορία ΑΣΣΥ στην κατηγορία ΤΕ των δημοσίων υπαλλήλων και οι κατηγορίες ΕΜΘ και ΕΠΟΠ στην κατηγορία ΔΕ των δημοσίων υπαλλήλων, εγείρονται κάποια σοβαρά ζητήματα.

Αρκετά στελέχη της κατηγορίας ΑΣΣΥ, της κατηγορίας ΕΜΘ και της κατηγορίας ΕΠΟΠ, διαθέτουν τίτλους Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτοί οι τίτλοι θα αναγνωριστούν και θα συνυπολογιστούν στην προσαύξηση των αποδοχών των κατόχων τους;

Militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis