Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:07 | 09/10/2018

Αναδημοσιεύουμε τη δημόσια καταγγελία του κ. Χρήστου Συνδρεβέλη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Είμαι υποχρεωμένος απο την θέση ευθύνης, που μου έχουν εμπιστευτεί οι συνάδελφοί μου να καταγγείλω δημόσια, οτι η Πολιτεία βρίσκεται δυστυχώς σε αδυναμία να καλύψει με επάρκεια σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό τον Αστυνομικό που επιτελεί τα καθήκοντά του και επομένως να θωρακίσει την σωματική του ακεραιότητα κατά την άσκηση του καθήκοντος.
Συγκεκριμένα όπως διαπίστωσα μέχρι και σήμερα απο τις συναντήσεις στα Αστυνομικά Τμήματα της Νοτιοανατολικης Αττικής ,κανένα Α.Τ της Διεύθυνσης Αστυνομιας Νοτιοανατολικής Αττικής , δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό αλεξίσφαιρων γιλέκων που να μπορεί να καλύψει το σύνολο της Αστυνομικής δύναμης.
Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να έχει μετατρέπει ένα ατομικό εφόδιο του Αστυνομικού απο "ΑΤΟΜΙΚΌ" σε "ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ" με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδελφους μας.
Επιπλέον στην περίπτωση που διαταχθεί σε υπηρεσία ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός συναδέλφων ειναι σίγουρο οτι η Διοίκηση θα δηλώσει αδυναμία να καλύψει με αλεξίσφαιρη θωράκιση το σύνολο του Προσωπικού.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή η αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας και η σωματική τους ακεραιότητα ειναι αξία αδιαπραγμάτευτη ,θα ενημερωθούν εγγράφως όσο το δυνατόν περισσότεροι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, έτσι ώστε να ασκήσουν τον προβλεπόμενο κοινοβουλευτικό τους έλεγχο και να λάβουμε το επόμενο διάστημα επίσημες απαντήσεις της Πολιτείας για τον βαθμό αναγνώρισης της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για να εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis