Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:26 | 02/09/2016

Δεν είναι επιστημονική φαντασία να δούμε μέσα από αυτήν την διαπίστωση και οπτική πως θα είναι η Αθήνα μετά από 10 χρόνια.

Η σταθερή και ανεμπόδιστη ¨εφαρμογή¨ για χρόνια, του λαϊκού –επαναστατικού δικαίου των αναρχικών – αντιεξουσιαστών στην περιοχή αυτή που στηρίζεται ως δικαιολογία – κατ αυτούς – στην σύγκρουση με τους μηχανισμούς παράπλευρης συσσώρευσης κεφαλαίου, ως μιας άλλη όψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας …. μορφή παρακράτους δλδ.

Στη διαπίστωση πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το άβατο των Εξαρχείων , που προχώρησε πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη κ Νίκος Τόσκας, επιβεβαιώνοντας το αδιέξοδο της Πολιτείας.

Η ευκαιρία με την οποία , άτομα και συλλογικότητες του γνωστού ¨χώρου ¨, στηρίζουν έμπρακτα εγχειρήματα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων , όπως στην περίπτωση της ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΤΑΡΑ 26, μέσα από κινήματα αλληλεγγύης και όχι μόνο .


Η οριοθέτηση της περιοχής , τόσο από την δράση των γνωστών πλέον μπαχαλάκηδων , μέσα από τις συνεχής επιθέσεις τους κατά των αστυνομικών δυνάμεων που παρατάσσονται στα πέριξ , όσο και από την ανάγκη της πολιτείας να ελέγξει έμμεσα την περιοχή .

Η γνωστή πλέον ¨επιχειρηματική δράση των μπαχαλάκηδων ¨ που ευθύνονται για 11 τουλάχιστον επιθέσεις -μεταξύ άλλων- στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ, σε διαδηλώσεις και σε γήπεδα, και που εντοπίστηκαν πρόσφατα από τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας , και που θέλουν την περιοχή ¨στρατηγείο ¨ που θα συντονίζει ανεπηρέαστα τέτοιες επιχειρήσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπως π.χ στην Εύβοια….κ.α

Δημιουργούν μια ιδιάζουσα ανομία και τις συνθήκες να καταφύγουν στα Εξάρχεια ¨ως εργατικά χέρια ¨ σε πρώτη φάση όλοι όσοι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες – μετανάστες (παράνομοι) βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αττική.

Στην συνέχεια (ήδη γίνεται) μόλις εδραιωθούν , θα προσκαλέσουν συγγενείς και φίλους μετατρέποντας την περιοχή σε …. Κράτος προσφύγων και μεταναστών.

Το οξύμωρο είναι ότι η πολιτεία με δεδομένη την αδυναμία της θα υιοθετήσει ως λύση μια τέτοια εξέλιξη.

Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2016 , μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε .

Εκτός εάν … αυτό θέλετε !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis