Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:26 | 14/07/2022

Δεν έχει ξαναγίνει δίδυμα αδέρφια να βρεθούν σε μια υπηρεσία όπως η ΕΛΑΣ και να φθάσουν στα ανώτατα αξιώματα.

Πρόκειται για τον Γιώργο και τον Κώστα Δουβαλη από το Τσεπέλοβο Ζαγορίου που ανήλθαν επάξια στις ανώτατες βαθμίδες της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος αντιστράτηγος Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ και ο Κώστας υποστράτηγος Γενικός Διευθυντής Ηπείρου της ΕΛΑΣ.

Δύο παλληκάρια από το Τσεπέλοβο που τιμούν το χωριό τους, το Ζαγόρι και τα Γιάννινα χάρη στις γνώσεις , τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους ανέβηκαν , με το σπαθί τους όλες τις βαθμίδες κι έφθασαν στα ανώτατα αξιώματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κάνωντας όλους υπερήφανους .

Τα δίδυμα αδέρφια είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, θαυμάσιοι χαρακτήρες, ικανότατοι αξιωματικοί και χαίρουν της αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης των συναδέλφων τους και των πολιτικών προϊσταμένων τους πάντοτε.

Στο δε χωριό τους που υπεραγαπουν, άλλωστε έχουν και το σπίτι τους εκεί, το επισκέπτονται συχνά και οι χωριανοί τους τους υπεραγαπουν για την καλοσύνη και την ανθρωπια τους.

Μακάρι να έχουν ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και να τους δούμε στην ηγεσία της ΕΛΑΣ όπως είναι τώρα ο επίσης Ηπειρώτης στρατηγός Κώστας Σκούμας από την Άρτα ο οποίος είχε υπηρετήσει κι αυτός στα Γιάννινα όπου άφησε τη θα καλύτερες των εντυπώσεων.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που παρέμεινε και δεύτερη θητεία στη θέση του .

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και στρατιωτική στολή

 

epirusefimerida.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis