Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 28/08/2019

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων και κατόπιν αξιοποίησης νέων στοιχείων και πειστηρίων που αναλύθηκαν επιστημονικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ατόμου που ενέχεται σε περίπτωση ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ..

Πρόκειται για 32χρονο (σήμερα) ομογενή, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία.

[custom:google-ads]

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας μαζί με 31χρονο συνεργό του, τον Οκτώβριο του 2007, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αμπελοκήπων, χρησιμοποιώντας κλεμμένη μοτοσικλέτα για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από το σημείο, ενώ αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (9.248) ευρώ.

Σημειώνεται ότι, κατά το έτος 2008, σε βάρος του 31χρονου συνεργού του είχε σχηματισθεί δικογραφία για είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις ένοπλων ληστειών και δώδεκα (12) κλοπές μοτοσικλετών, συμπεριλαμβανομένης και της προαναφερόμενης ληστείας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χειροπέδες σε επικίνδυνο καταζητούμενο με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis